Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου 2025 στα Καμίνια από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καμινίων - Νέου Φαλήρου της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, κατηγορούμενος για ληστείες κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος είχε εισέλθει σε κατάστημα στην περιοχή και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από υπάλληλο, προτού διαφύγει. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Πειραιά, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στις ληστείες, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι μαζί με συνεργό του είχε διαπράξει ακόμη τέσσερις ληστείες τον τελευταίο μήνα σε Καμίνια, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέθυμνο: Επανέρχεται σταδιακά η υδροδότηση στα χωριά του Μυλοποτάμου που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Κρίσιμη εβδομάδα για την υπόθεση Μαζωνάκη: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου και νέοι μάρτυρες

Βουλή: Τηλεφώνημα για βόμβα – Σπεύδει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Κρήτη – Η κακοκαιρία σάρωσε σπίτια, δρόμους και καλλιέργειες

Η Υεμένη ανακοίνωσε την έναρξη μεγάλων επιχειρήσεων εναντίον των Χούθι

Ζελένσκι: «Κτυπούν γέφυρες... πιστεύουν πραγματικά ότι δεν θα απαντήσουμε;»

Ουκρανία: Η στιγμή που ρωσικό drone χτυπά γέφυρα του Κιέβου (video)

Μαθητικές διαδηλώσεις στη Γαλλία: Εκρηκτική κατάσταση στους δρόμους – 5.000 προσαγωγές και 500 τραυματίες

Πώς οι πολιτικές αλλαγές στη Γερμανία δοκιμάζουν την Ευρώπη - Η μεγάλη συζήτηση για την επόμενη ημέρα

Σοκ στη Νέα Ιωνία: 35χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί γυναίκας οδηγού ταξί