Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σίγουροι πως θα προκριθούν επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Europa Conference league, τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι κα πως είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν στη διακοπή των διασυλλογικών διοργανώσεων, ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, σχολίασε το γκολ με το ψαλιδάκι που σημείωσε και χαρακτήρισε την ομάδα μια οικογένεια.

Αναλυτικά: «Το πιστεύαμε, ήρθαμε εδώ με πάρα πολλή πίστη μέσα μας και με πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Ήμασταν σίγουροι ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και το κάναμε. Νομίζω πως το αξίζαμε, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε μία πολύ μεγάλη πρόκριση.

Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι στον Ολυμπιακό, νιώθουμε πάρα πολύ ευτυχισμένοι κι ικανοποιημένοι. Τώρα έχουμε τη διακοπή των εθνικών ομάδων, θα ξεκουραστούμε και θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα τα καταφέρουμε σε όλα για τον κόσμο μας.

Τα ανάποδα ψαλίδια είναι ο αγαπημένος μου τρόπος σκοραρίσματος, έχω βάλει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο, μου αρέσει και το προσπαθώ πάντα. Έτσι σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, πως το είχα ξανακάνει και μπορούσα και εκείνη τη φορά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα κατάφερα. Είμαστε μία οικογένεια, το ζούμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καπέλο: «Πιο πολύ με αγχώνει η Φιορεντίνα - Οι Έλληνες οπαδοί είναι... καυτοί, θα είναι τρελοκομείο»

H Corriere dello Sport γράφει ότι η Φιορεντίνα θα έχει μόλις 3.000 οπαδούς της στην OPAP Arena!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Ολυμπιακός-Φιορεντίνα παρουσία Χρυσοχοΐδη τη Δευτέρα

Ουρές και το Σάββατο για το τρόπαιο του Conference League

Συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Conference League η ΕΠΟ

«Nemzeti Sport»: Πιθανή η μεταφορά του τελικού του Conference League από την OPAP Arena στην «Puskas Arena»

Ντέμης: Το φοβερό δεν είναι ότι πέρασε ο Ολυμπιακός, είναι ότι πέρασε εύκολα - Εντυπωσιακό αυτό που πέτυχε ο Μεντιλίμπαρ

Τρομερό σκηνικό: Ο Μεντιλίμπαρ καταχειροκροτήθηκε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Βίλα!

Έπος: Ο Μπιανκόν έντυσε… Ντίμπου τον Τζολάκη και έστειλε χαιρετίσματα στους Γάλλους φίλους του

Conference League: Την Δευτέρα ξεκινάει την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού η Φιορεντίνα