Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-2 στη φιλική αναμέτρησή του με την Ντεν Χάαγκ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή του τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Ο Μαροκινός έκανε χατ-τρικ πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ των «ερυθρόλευκων», ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο «OlympiacosTV» για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του όσο περνάει ο καιρός, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Καμπελά!

Οι δηλώσεις του Μαροκινού επιθετικού:

«Η ομάδα σήμερα έπαιξε καλά. Προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το πέμπτο φιλικό παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε γενικότερα καλά στην Ολλανδία. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και σιγά-σιγά θεωρώ ότι η ομάδα θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη. Μου αρέσει πολύ να σκοράρω αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Ελπίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω έτσι και για τις επόμενες νίκες. Σημαντικό ότι ο Καμπελά έδωσε δύο ασίστ, μου άρεσε πολύ ότι αγωνίστηκε σήμερα μαζί μου και πιστεύω ότι θα μπορεί να δώσει το μάξιμουμ στην ομάδα, μακάρι να συνεχίσει έτσι»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube