Η παράδοση της διακίνησης ελαιολάδου στον τενεκέ από το χωριό και πώς αυτή ξεκίνησε, η σημερινή πραγματικότητα για την ποιότητα του ελαιολάδου που βάζουμε στο πιάτο μας, οι παράγοντες που την επηρεάζουν και τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι στην αποθήκευση του.

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ελαιόλαδο σε τενεκέ: Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι στην αποθήκευσή του

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube