Ελέγχους διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων και Αγαθών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε οίκους ανοχής της Αθήνας, το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «OUR RESCUE», η οποία είναι εξειδικευμένη στην αρωγή και προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, διαπιστώθηκε η λειτουργία 4 οίκων ανοχής, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη με σχετικές αποφάσεις αρμόδιων δημοτικών Αρχών, και η λειτουργία ακόμη ενός «κρυφού».

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 15 γυναίκες (14 αλλοδαπές και μια ημεδαπή), κατηγορούμενες –κατά περίπτωση- για παραβίαση σφραγίδων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.585 ευρώ.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των ανωτέρω οίκων ανοχής και διοικητικής απέλασης 2 εκ των αλλοδαπών.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρίκη στο Μεξικό: Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα εντοπίστηκαν σε όχημα εν μέσω συγκρούσεων των καρτέλ

Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση στην Καλλιθέα - Νεκρός οδηγός μοτοσυκλέτας, τραυματίστηκε γυναίκα

Ιστορική μέρα: Οι πρώτες γυναίκες στον στρατό παρουσιάστηκαν στη Λαμία

Συνελήφθησαν στις Σέρρες δύο Βούλγαροι που μετέφεραν 120 λίτρα γεωργικών φαρμάκων σε λεωφορείο

Έσβησε η φωτιά στο περιαστικό άλσος στο λόφο Φιλοθέης

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Νέα προθεσμία για την απολογία του ζήτησε ο 41χρονος

Άρειος Πάγος: Δημοσιεύθηκε η απόφαση που δικαίωσε τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη

Οι εκατομμυριούχοι-εργάτες της Σεούλ με τα μπόνους μαμούθ

Εξωδικαστική συμφωνία με σχεδόν 300 επιζώντες σεξουαλικής κακοποίησης στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο!

«Καμπανάκι» της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα: «Μοτίβα παράνομης χρήσης αστυνομικής βίας»