Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο Τύρναβος, καθώς τα play outs φτάνουν προς το τέλος τους και ο πρόεδρος της ομάδας έκανε την καλύτερη κίνηση. Αποφάσισε να ορίσει χωρίς αντίτιμο την είσοδο των οπαδών της ομάδας στον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με ενδεχόμενη νίκη θα πάρει σημαντική «ανάσα» η θεσσαλική ομάδα, καθώς αυτή τη στιγμή, έχοντας 11 βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Αιγινιακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Προβλήματα τραυματισμών αποκόμισαν από το ματς με τον Αιγινιακό ο Γιώργος Παληγεώργος και ο Μούσα Ποκόνγκ, ωστόσο, υπάρχει η βεβαιότητα στις τάξεις της ομάδας πως θα δώσουν το «παρών» κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Τυρνάβου:

«ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟ.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ 40 ΑΓΩΝΕΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ-PLAY OUT) ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΩΣ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΚΑΡΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ "ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005" ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΤΕΛΙΚΟ" ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2015 ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

- ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΚΑΖΑΡ, Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΜΠΡΕΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube