Δύο απώλειες μέτρησε σήμερα η εθνική Ελβετίας ενόψει του προσεχούς αγώνα για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Τρίτη (12/10), με την Λιθουανία εκτός έδρας.

Κι αυτό γιατί αποχώρησαν από την αποστολή της «Νάτι» τόσο ο Μάνουελ Ακάνζι όσο και ο Ντένι Ζακάρια, με τους δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στην Γερμανία, σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα.

Ο πρώτος υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι επίσης διαθέσιμος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»