Το… μπλε χαλί της Eurovision έγινε κόκκινο, με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. Η σέξι τραγουδίστρια και φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision εμφανίστηκε ντυμένη με ένα κρεμ φόρεμα και ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Μαζί της ήταν και οι χορεύτριες που την συνόδευαν ντυμένες στα κόκκινα.

Όπως ήταν φυσικό η Ελένη Φουρέιρα και με αυτήν την εμφάνιση της τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των φωτογράφων και δημοσιογράφων που κάλυπταν την εκδήλωση έναρξης της Eurovision στη Λίσαβονα. Πολλοί δημοσιογράφοι θέλησαν να της πάρουν μια δήλωση και εκείνη προσπάθησε να μην χαλάσει χατήρι σε κανέναν. Με υπομονή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και έβγαλε selfies με τους θαυμαστές της.



Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Φουρέιρα θα πραγματοποιήσει και την τρίτη της πρόβα. Το βράδυ, μάλιστα, θα γίνει και η εγγραφή όλων των τραγουδιών για λόγους ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού, και η Ελένη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό καθώς η εμφάνιση αυτή θα είναι εκείνη που θα βαθμολογηθεί από τις κριτικές επιτροπές.





Πηγή: tlife.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι φαντάζεται ότι δείχνει όταν επιστρέφει στο πατρικό της για γιορτές και θα λυθείς στα γέλια

Ηλέκτρα Αστέρη - Ευτύχης Μπλέτσας: Μοιράζονται νέες φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο τους λίγο πριν βγει το 2025

Αγγελική Λάμπρη: Η κόρη της είναι κυριολεκτικά παιδί του Παρά πέντε. Μαντεύεις ποιος είναι ο μπαμπάς της

Σάκης Ρουβάς: Η στιγμή που σκίστηκε το παντελόνι του επί σκηνής και η… φταίχτρα Νατάσα Θεοδωρίδου

Κωνσταντάρας: Περπατώντας στη Λεωφόρο των Αστεριών... πετάει το αμίμητο... «Η Πατησίων είναι πιο καθαρή»

Γιώργος Κόρομι: Ως άλλος πρίγκιπας της Ζαμούντα στο Τορόντο

Ο Πούλισικ διέψευσε τα σενάρια πως είναι σε σχέση με την Σίντνεϊ Σουίνι

Στέλιος Ρόκκος: Ανέβασε στη σκηνή τις κολλητές της γυναίκας του να τραγουδήσουν μαζί του

Τζένη Θεωνά: Το απίθανο γράμμα στον Άγιο Βασίλη που έγραψε στα 10 της και υπάρχει σε βιβλίο!

Παπαδημητρίου- Γεροντιδάκης: Το Παρίσι, η ατάκα του για τον έρωτα και το τρολάρισμα της Ντορέττας για τα Γαλλικά της