Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη Χατζίδου μετά τις ερωτήσεις που δέχτηκε σε κοσμικό event που παρευρέθηκε.

Ζητήθηκε από την αγαπημένη τραγουδίστρια να τοποθετηθεί σχετικά με όσα έχουν γραφτεί για τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για τις κοινές φωτογραφίες, τις οποίες κατέβασε από τα social media.

Αρχικά η Ελένη Χατζίδου μουρμούρησε, χωρίς να σχολιάσει κάτι.

Στη συνέχεια τόνισε με ιδιαίτερη ενόχληση: «Δεν έχω επιβεβαιώσει τίποτα, κάνετε λάθος, δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα δημοσιογράφο και δεν θα κάνω ούτε εδώ τώρα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, καταλαβαίνετε. Επειδή διάβασα αυτό που λέτε και με πείραξε πάρα πολύ… Αν και πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για κάμερες παιδιά στο σπίτι μου, γιατί μερικοί ξέρουν περισσότερα και από μένα την ίδια».

Δείτε το βίντεο



Πηγή: peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλέλια Ανδριολάτου: Σε πανηγύρι πήγε, θα καθόταν; Το έριξε στον χορό και δεν άφησε «Μαργούδι» για «Μαργούδι»

Δανάη Μπάρκα: Το «ναι» στον έρωτα, τα υδάτινα φιλιά με τον σύζυγό της και η αλά Τούνη παράκληση για... ξεμάτιασμα

Η σπόντα Ρέμου για την ακύρωση της συναυλίας του στη Μύκονο και το βίντεο με Βανδή - Θεοδωρίδου

Νάντια Μπουλέ - Μαρία Κωνσταντάκη: Από το Σάλτσμπουργκ στο Hallstatt και το Τιρόλο - Το αυστριακό road trip τους

Χριστίνα Παππά: Χρειάστηκε μόνο μια σακούλα σκουπιδιών για να απαντήσει στο χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε

Σοφία Βογιατζάκη: Πήγε να κάνει ατασθαλία μετά από 1,5 χρόνο διατροφής και έπεσε πάνω στον διατροφολόγο της!

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή