Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα που χειρίζονται την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για το αν ο κ. Κοντομηνάς θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Την προφυλάκιση του επιχειρηματία είχε ζητήσει η επίκουρη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κυρία Πόπη Παπανδρέου , ενώ ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο κ. Κοντομηνάς με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, όπως η καταβολή εγγύησης-«μαμούθ» ύψους 5 εκατ. ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με βούλευμα που εξέδωσε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφαίνεται ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς θα αφεθεί ελεύθερος αφού καταβάλει εγγύηση-μαμούθ ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Στον κ. Κοντομηνά επιβάλεται επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Νεάντερταλ ήταν ικανοί να κάνουν οδοντιατρικές εργασίες σε χαλασμένα δόντια- Τα ευρήματα έρευνας

Θεσσαλονίκη: Μετά τη Ryanair, αποχωρεί και η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Βουλή: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο

Ανησυχία στην Ευρώπη μετά τη νέα εξουσία που αποκτά ο Πούτιν για στρατιωτικές επιχειρήσεις

Κλίμα έντασης στις φοιτητικές εκλογές - Καταγγελίες για παρατυπίες σε σχολές και τμήματα

ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη αύξηση του εισοδήματος νοικοκυριών το δ' τρίμηνο του 2025 (3,3%)

Νικολά Σαρκοζί: Ποινή φυλάκισης επτά ετών ζητούν οι εισαγγελείς

Χανιά: Nεκρός άνδρας εντοπίστηκε μέσα στις παλιές δικαστικές φυλακές

Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 περιπτώσεις βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Μέτωπο Εμπαπέ με την ακροδεξιά: Οι δηλώσεις για τις εκλογές και η απάντηση Λεπέν - Μπαρντελά