Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για το χθεσινό βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στον ανεξάρτητο βουλευτή όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 τον Β.Γραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης, αρνούμενος ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέσσερις νεκροί από νέα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα

Στα 2.152 τα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων, στις 486.666 οι θανατώσεις

Η μεγάλη συζήτηση για την ασπιρίνη: Προστατεύει ή όχι από τον καρκίνο;

Μυστήριο με τη δολοφονία του 25χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Το κρίσιμο 15λεπτο και τα στοιχεία που ερευνώνται

Χειροπέδες σε 58χρονο για παράνομους συναγερμούς και χρήση σήματος της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ: Δύο τεχνικοί της πολεμικής αεροπορίας κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

Καβγάς 19χρονων κοριτσιών στην Αγία Βαρβάρα: Την έσπρωξε και έπεσε σε τζαμαρία - Νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Τουρκία: Ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέους κάτω των 15 ετών

Απορριμματοφόρο μάζεψε άνδρα που κοιμόταν σε κάδο στη Θεσσαλονίκη

Δύο νεκροί και πάνω από 30 στον νοσοκομείο από διαρροή χημικών στις ΗΠΑ