Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζει τον Βίκτορ Βαλντές, αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Φαν Χαάλ εδώ και λίγες μέρες τον έχει στείλει να προπονείται μόνος του, όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος προκειμένου να μπορέσει να βρει ομάδα τον ερχόμενο Γενάρη. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένοι να του σπάσουν το συμβόλαιο, με μοναδικό όρο να μην υπογράψει σε κάποιον από τους «μεγάλους» της Αγγλίας.

Αφορμή για αυτόν το όρο είναι το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Λίβερπουλ για τον άλλοτε πορτιέρο της Μπαρτσελόνα. Το σίριαλ αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, καθώς η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και δεν πρόκειται να προβεί σε βιαστικές κινήσεις.

Επιμέλεια:Δημήτρης Ζαρκαλής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!

Σε «κόκκινο διάβολο» θέλει να μετατρέψει τον Βαν ντε Βεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαβορί ο Μαρέσκα για τον πάγκο της Σίτι εάν αποχωρήσει ο Γκουαρδιόλα