Χωρίς τον Νίκλας Ελίασον έχει παραταχθεί η Σουηδία στον εκτός έδρας αγώνα με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, καθώς ο εξτρέμ της ΑΕΚ δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του.

Ο 28χρονος άσος δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή των Σκανδιναβών, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας να ανακοινώνει ότι «ο Νίκλας Ελίασον δεν είναι 100% έτοιμος και θα βρεθεί στις εξέδρες».

Ωστόσο, δεν δόθηκαν περατέρω πληροφορίες για τη φύση του τραυματισμού, ούτε για το πώς ο εξτρέμ της Ένωσης αποκόμισε το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελίασον αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της Σουηδίας απέναντι στη Σλοβενία στις 5 Σεπτεμβρίου, όπου είχε μπει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Μπέρνχαρντσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν τον τελικό του Μουντιάλ 2026

«Αποστολή εξετελέσθη»: O Πέδρο Πόρο παρέδωσε το μετάλλιο του Μουντιάλ στον παππού του

Ο Μέσι, οι Ισπανοί και οι Γάλλοι στην κορυφαία 11άδα του Μουντιάλ

Σκαλόνι: «Φτάσαμε στον τελικό με άδειες τις μπαταρίες, η διαιτησία δεν ήταν άδικη»

Βέλγιο: Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αναλαμβάνει την εθνική ομάδα έως το Euro 2028

Τραμπ: Θέλει τον Τζάνι Ινφαντίνο για γενικό γραμματέα του ΟΗΕ

Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία πήρε 50 εκατ. δολάρια, αλλά η εφορία των ΗΠΑ ζητά το μερίδιό της

Παρέδες: «Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος της καλύτερης εθνικής ομάδας της Αργεντινής στην ιστορία»

«Βόμβες» Ζλάταν μετά τον τελικό του Μουντιάλ: «Αν ήμουν εκεί, θα είχα χτυπήσει τον Παρέδες με το κεφάλι»

Ο Γκαγιάρδο το φαβορί για τον πάγκο της Αργεντινής, αν αποχωρήσει ο Σκαλόνι - Το όνειρο της «αλμπισελέστε» ο Σιμεόνε!

TAGS: A.E.K.