Ο Νορβηγός διεθνής χαφ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το 3-0 ήταν απάντηση σε όσα άκουσαν μετά το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» και θεωρεί ιδανικό το τάιμινγκ που σημειώθηκε το δικό του γκολ, αφού τους βοήθησε να παίξουν καλύτερη άμυνα στη συνέχεια. Τόνισε πως δεν τους ενδιαφέρει τώρα ο επόμενος αντίπαλος και πως όλοι θέλουν να το διασκεδάσουν.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι αντιδράσαμε με ομαδικό πνεύμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι και απαντήσαμε στα χτυπήματα που δεχτήκαμε. Δείξαμε ότι σεβόμαστε τους πάντες σε αυτή την ομάδα, τους οπαδούς και τους εαυτούς μας, αποδείξαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση για το σύλλογο και, μάλιστα, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Το timing στο γκολ που πέτυχα ήταν καταπληκτικό, όχι μόνο στην επίτευξή του, όμως, γιατί χρειαζόμασταν περισσότερο καλή εμφάνιση στην άμυνα σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Δημιουργήσαμε μια καλή ευκαιρία, έπρεπε να τρέξω γρήγορα για να προλάβω να μπω στη φάση, όπως κάνω πάντα όταν παίρνω την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ήταν εξαιρετική η πάσα του Φορτούνη, αλλά και η ντρίμπλα του Ανδρούτσου πριν κάνει σέντρα.

Πρόλαβα τον αντίπαλό μου και κατάφερα να σκοράρω με κεφαλιά, δεν έχει σημασία τώρα ποιος είναι ο αντίπαλός μας στην επόμενη φάση. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε με τους συμπαίκτες μας και από αύριο να δούμε κάτι διαφορετικό. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, εμείς θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube