Επίδειξη δύναμης έκανε στην αναμέτρηση με το Ισραήλ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο γυναικών η Εθνική μας ομάδα, επικρατώντας άνετα με 14-4 και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης!

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν ορεξάτες από το ξεκίνημα του αγώνα, βάζοντας από νωρίς γερές βάσεις πρόκρισης. Κυρίαρχες στο πρώτο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 5-0, ενώ το Ισραήλ απλώς μείωσε με πέναλτι για το 6-1.

Ανάλογη και η συνέχεια της αναμέτρησης, με την Εθνική μας να μην αγχώνεται σε κανένα σημείο, διευρύνοντας το προβάδισμα της στα οκτώ τέρματα, λίγο πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου (10-2).

Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να χαλαρώνουν, αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Το τελικό 14-4 αντικατοπτρίζει πλήρων την εικόνα του ματς, με την Εθνική μας να παίρνει εύκολα την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-0, 4-2

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Τριχά 3, Ξενάκη 3, Σάντα 1, Πάτρα, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη

Ισραήλ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρες, Γιαάκομπι 1, Φάρκας, Μπογκατσένκο 1, Λεβί, Φουτοριάν, Στρούγκο 1, Μπεν Νταβίντ, Μενάκερμαν, Σασόβερ, Χότσμπεργκ 1, Κορντονσκάια, Γκέβα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ