Θρίαμβος για την Εθνική πόλο νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 10-9 την Ουγγαρία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα στις 21:30 τις ΗΠΑ, οι οποίες νίκησαν στον δεύτερο ημιτελικό την Ιταλία 18-9.

Η Εθνική, με κορυφαία τη Φωτεινή Τριχά που σημείωσε πέντε τέρματα, προηγήθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου 6-4. Το τρίτο οκτάλεπτο ανήκε αποκλειστικά στην ελληνική ομάδα, αφού με καταπληκτική άμυνα και σεμιναριακή επίθεση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε στο +5.

Στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική άντεξε στην αντεπίθεση της Ουγγαρίας, που μείωσε στο 10-9 στα 3:18 από τη λήξη και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως δεν άλλαξε κάτι.


Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 4-1, 0-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 1, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μάρτον Μπενκζούρ): Τόρμα, Όμπελι 1, Φέκετε, Χάιντου 1, Μακσάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν.Γκολοπέντζα, Ζέγκεντι 3, Κόκα, Ίρμες, Βάρο, Σ. Γκολοπέντζα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube