Ενισχύθηκε στην επιθετική της γραμμή η Ελλάς Σύρου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε Φελίσιο.
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν στην Ντομζάλε, ενώ στο δεύτερο μισό επέστρεψε στον Πανιώνιο διότι είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2024/25 στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:
«Η ΠΑΕ Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φελίπε Φελίσιο.
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης του συνόλου του Θανάση Στάικου.
Ο Φελίσιο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη φημισμένη Ατλέτικο Μινέιρο της Βραζιλίας, αποτελώντας παράλληλα μέλος των μικρών εθνικών της «Σελεσάο», πριν μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Λεβάντια Ταλίν, με την οποία κατέγραψε 55 συμμετοχές, σημειώνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.
Στην Ελλάδα συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό με τη φανέλα του Πανιωνίου. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ντομζάλε, στην κορυφαία κατηγορία του σλοβενικού ποδοσφαίρου, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν επέστρεψε στον Πανιώνιο, ενισχύοντας εκ νέου την προσπάθεια των «κυανέρυθρων».
Φελίπε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».