Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη έμεινε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σουηδός μπακ-χαφ έχει κάποια σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν στην απόδοσή του, με τη Live Sport να εκτιμά πως δεν θα γίνει κουβέντα για την παραμονή του στην «Ένωση».

Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι και το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως υπάρχει ήδη ενδιαφερόμενος. Μία ομάδα, εντός συνόρων, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»

TAGS: A.E.K.