Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό και βέβαιος ότι θα αντιστρέψει την κατάσταση δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Λεάνη στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου με την Άλμπα, ο πρώην ερυθρόλευκος άσος σημείωσε:

«Ο Γιώργος έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του σε όλες τις ομάδες που βρέθηκε. Πολύ καλά έκανε ο Ολυμπιακός και τον επανέφερε. Έχει να δώσει πολλά. Ένα λάθος που είχε γίνει, διορθώθηκε.

Ο κόσμος τον αγκάλιασε, μένει μόνο να μάθει τους παίκτες του. Χρειάζεται λίγο προσαρμογή, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει την εμπειρία να βελτιώσει την ομάδα. Είναι ένας προπονητής της επίθεσης και θεωρώ ότι εκεί θα βασιστεί. Εκεί θα είναι η καινούργια δύναμη του Ολυμπιακού»
.

Παράλληλα ο Ελληνιάδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λείπει πολύ ο Ολυμπιακός. Χωρίς τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επίσης η Θεσσαλονίκη περνάει κρίση. Οι μικρομεσαίοι όμως είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω ο Ολυμπιακός του χρόνου να είναι στην Α1, γιατί εκεί ανήκει και να είναι το πρωτάθλημα όπως παλιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»

Φιλική νίκη για το Περιστέρι Betsson με πρωταγωνιστές Κάριους και Νίκολς

Τρινκιέρι: «Χτίζουμε δεσμούς - Έχουμε κάνει πρόοδο σε πολλά αλλά…»

TAGS: A.E.K.