«Έφτασα στα όριά μου. Αν δεν παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει εγώ δεν ξανά ασχολούμαι. Δεν επιστρέφω», δήλωσε χθες ο Γιώργος Γαλανός, αναφερόμενος στον Χάρη Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει διάθεση να ρίξει… νερό στο κρασί του, αλλά μάλλον αυτός θα συνεχίσει να τρέχει τον Άρη. Πως θα γίνει αυτό;

Όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay» πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να παραιτηθεί ο επικεφαλής τον ΑΣ, από το να αποχωρήσει τελικά ο Γαλανός. Λύση εναλλακτική για το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει και ίσως… θυσιαστεί ο Χάρης Παπαγεωργίου, μετά την «σύγκρουση» των δυο τους.

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο λόγος που έφθασαν σε αυτό το σημείο οι σχέσεις του Προέδρου της ΠΑΕ με του ομόλογου του στον Ερασιτέχνη.

Ο πρώτος θέλει να ξεκινήσει άμεσα η εκκαθάριση, ενώ φαίνεται πως κωλυσιεργεί η άλλη πλευρά.

Θα κάνει διορθώσεις

Μέσα σε όλα, υπάρχουν και τα αγωνιστικά. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο, συγκριτικά με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Καστοριά.

Ο νεοαποκτηθείς, Φερνάντεζ είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Γιαννίτση και ο Γκιόλιας θα αγωνιστεί στα χαφ, έχοντας δίπλα του μάλλον τον Γκίνο και όχι τον Λεμονή. Ο Σουνάς θα αγωνισθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Σταυρόπουλος στο δεξί. Ρένια-Καπνίδης θα είναι το δίδυμο στην επίθεση. Την επανεμφάνιση του με την κίτρινη φανέλα θα κάνει ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, που είναι και προπονητής των τερματοφυλάκων, παίρνοντας την θέση του, Μπαϊμάκη κάτω από το τέρμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: Άρης