Αγώνα δρόμου για το ματς της επόμενης Πέμπτης (17/1) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ δίνει ο Αλεξέι Σβεντ. Ο τζένεραλ μάνατζερ, Πάβελ Αστάκχοφ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος.

«Δυστυχώς, η διαδικασία αποκατάστασης του Αλεξέι κράτησε περισσότερο από το υπολογιζόμενο. Πιστεύαμε ότι θα παίξει στους πρώτους αγώνες του νέου έτους. Ελπίζουμε όμως ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι μαζί μας.

Η ζωή της οποιασδήποτε ομάδας γίνεται χωρίς του ηγέτες της, και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση, αλλά είναι καλό ότι επέστρεψε ο Γκίλ, που έκανε μεγάλο ματς. Μια ομάδα μπάσκετ αποτελείται από 12 επαγγελματίες που πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν. Προσπαθούμε να μην εξαρτόμαστε από έναν παίκτη.

Η απώλεια του Αλεξέι Σβεντ είναι σημαντική, αλλά όταν με το καλό επιστρέψει θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Την άνοιξη πιστεύω θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι
» τόνισε μιλώντας στην TASS ο Αστάκχοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Νικά ελπίζει για 6αδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε-Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»

Πενιαρόγια: «Από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια ο Καλάθης»

Παναθηναϊκός AKTOR-Ερυθρός Αστέρας: Ακόμη ένας «τελικός» για τους πράσινους

Ευρωλίγκα: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει αντίδραση η Φενέρ

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, ήμασταν εξουθενωμένοι - Σημαντικό που κάναμε τη δουλειά»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια

Γκαλμπιάτι: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα»

Ντόρσει: «Μετρά η νίκη, ήμασταν κουρασμένοι»