Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιαν Εμβιλά. Όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Γάλλος χαφ έχει γλιτώσει τα χεριότερα σχετικά με τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προλαβαίνει το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, όμως, είναι οριακό αν θα προλάβει την ερχόμενη πρώτη αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για το Europa League και κάνει αγώνα δρόμου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή κάνει την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος της αναμένεται η αποστολή, αλλά και η ενημέρωση για τον τραυματισμό του Γιαν Εμβιλά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά του Ταμπόρδα, έδιωξε καθοριστικά ο Ζολιμπουά!

Τσακίρης: «Απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επέκταση του Γιόβιτς - Το μεγάλο ''πρέπει'' ανταπόκρισης στην Τρίπολη»

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από την πρώτη προπόνηση του Αλγουαθίλ

Επιμένει ο Παναθηναϊκός: Απείλησε ξανά την Κηφισιά με Κάνγκουα και Λιβάι

Τεράστια χαμένη τριπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με το... καλημέρα

Τσορμπατζόγλου: «Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν για τον Μπανζά - Με Ντιέγκο Κόστα η 11άδα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη»

Live Streaming: Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Γρηγορίου: «Πέναλτι στη φάση του Γκαρέ - Ο Μορόν κάνει προσπάθεια, γι' αυτό και αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την επιστροφή του Κορδόν

Τσανάκας: «Ασφαλής επιλογή ο Ιμανόλ σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική διάδοχη κατάσταση»