Πρόθυμη να συνεργαστεί με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή εμβολιάζοντας τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δηλώνει η Κίνα.

Ο κορυφαίος διπλωμάτης της κυβέρνησης Γουανγκ Γι τόνισε ότι η χώρα του προτίθεται να συζητήσει τόσο με άλλες χώρες, όσο και με τη ΔΟΕ για την αμοιβαία αναγνώριση των εμβολίων και την παροχή στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη διοργάνωση.

Με το νέο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε έξαρση παγκοσμίως υπάρχει ο έντονος προβληματισμός για το αν και πως θα διεξαχθούν οι Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόμας Μπαχ είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους αθλητές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις