Για τρίτη σερί σεζόν θα αγωνίζεται στον Πανελευσινιακό ο Σπύρος Μαγκουνής, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ελευσίνας. Πέρυσι, σε 23 παιχνίδια στην Α1, ο 28χρονος φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ένας από τους στυλοβάτες της ανόδου από την Α2 στην ΟΠΑΠ BasketLeague και της παραμονής της ομάδας στην κορυφαία λίγκα ο Σπύρος Μαγκουνής θα συνεχίσει για 3η συνεχή χρονιά να φοράει την φανέλα με το Στάχυ στο στήθος!!!!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος στη «Δίκη»: «Ντροπή να μιλάει το κράτος για αυτοδιοίκητο στην ΕΟΚ»

Αποκάλυψη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Και αγώνας της Α1 Γυναικών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»