Για δεύτερη φορά στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της στο Champions League, η Γιουβέντους αποκλείεται στη φάση των ομίλων. Η Γαλατάσαραϊ στη δεύτερη… δόση του αγώνα που άρχισε χθες και διακόπηκε λόγω χιονόπτωσης επικράτησε 1-0 στο… παγοδρόμιο του «Αλί Σάμι Γεν» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας με την παρηγοριά του εισιτηρίου για τους «32» του Europa League.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δεξί σουτ από κεφαλιά πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.

Τη σεζόν 2009-10 η ομάδα του Τσίρο Φεράρα είχε καταταγεί τρίτη, συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είχε 10 και η Μπορντό 16, με την τελευταία Μακάμπι Χάιφα να μηνκάνει βαθμολογική συγκομιδή.



Γαλατάσαραϊ (Μαντσίνι): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Σετζού, Σεμίχ Καγιά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (92’ Γκιουλσελάμ), Ριέρα, Ντρογκμπά, Ουμούτ Μπουλούτ (81’ Εμπουέ).

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90’ Τζοβίνκο), Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίζιο (87’ Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε.

Η τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 16 (20-5)
2. Γαλατάσαραϊ 7 (8-14)
3. Γιουβέντους 6 (9-9)
4. Κοπεγχάγη 4 (4-13)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube