Ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής κι όχι καταστροφικό χαρακτήρισε την Κέρκυρα ο προπονητής της, Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν φουσκώνει τα μυαλά κανενός στην ομάδα, με την παραμονή να είναι πάντα ο πρώτος της στόχος, ενώ αναφέρθηκε και στο πανέμορφο γκολ του Παναγιώτη Ζορμπά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Γιώργο Χελάκη και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» για:

-το γκολ του Ζορμπά απέναντι στον ΠΑΣ: «Το έχει κάνει και στην προπόνηση. Είναι στα πλεονεκτήματά του οι επιτόπιες ντρίμπλες και το να γυρίζει γρήγορα το σώμα του. Για μας δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη αυτό το εξαιρετικό γκολ, γιατί το κάνει καθημερινά».

-τη φιλοσοφία της Κέρκυρας: «Αυτό που έχουμε ξεκινήσει από πέρσι το συνεχίζουμε. Αλλάξαμε το μισό ρόστερ σε σχέση με πέρσι λόγω των αναγκών της κατηγορίας, αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια. Θέλουμε να πιέζουμε, να έχουμε την κατοχή, να κυκλοφορούμε την μπάλα και να μην παίζουμε αντιποδόσφαιρο. Δεν έχουμε σαν φιλοσοφία να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με τον οποιονδήποτε τρόπο».

-το μεγάλο ροτέισον που κάνει: «Ανέκαθεν το έκανα, σε όποια ομάδα και να εργαζόμουν. Και πέρσι αλλάζαμε 6-7 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγωνιστική. Το βάθος σε μια ομάδα το δημιουργείς εσύ με το να εμπιστεύεσαι όλους τους παίκτες. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τη διοίκηση που μου έχουν αναθέσει εν λευκώ την ομάδα και όλες οι επιλογές είναι δικές μου. Ο ποδοσφαιριστές καταλαβαίνει όταν τον εμπιστεύεσαι κι εμείς παρότι αλλάζουμε πολλά πρόσωπα παιχνίδι με το παιχνίδι, η εικόνα μας δεν αλλοιώνεται».

-το αν αναπροσαρμόζονται οι στόχοι μετά το καλό ξεκίνημα: «Επ ουδενί δεν αλλάζει ο στόχος της ομάδας. Θα αλλάξει εφόσον έχουμε σωθεί μαθηματικά κι εφόσον υπάρχει ο χρόνος για να κοιτάξουμε και πιο ψηλά. Με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται, θέλουμε άλλους 30 βαθμούς και μετά θα συζητήσουμε το οτιδήποτε».

-το παιχνίδι στη Λιβαδειά την ερχόμενη αγωνιστική: «Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι δύσκολο, γιατί και καλούς παίκτες έχει, αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία από μας στην κατηγορία. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League: Πέρασε πανηγυρικά η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για την εμπορικότητα

«Ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι, αλλά φίλοι»: Το συγκινητικό αντίο του Μελισσανίδη στον Βαρδινογιάννη

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του «Καπετάνιου»

Άρης για Βαρδινογιάννη: «Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ηλιόπουλος για Βαρδινογιάννη: «Ντόμπρος, ωραίος άνθρωπος - Ευτυχής που τον γνώρισα από κοντά»

«Θα μπορούσα να γράψω άλλο ένα βιβλίο»: Ο «Καπετάνιος» μέσα από τις αφηγήσεις του Μανώλη Σαριδάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ΕΠΟ για Βαρδινογιάννη: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το εθνικό μας ποδόσφαιρο φέρει το όνομά του»

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!

Αίτημα για ενός λεπτού σιγή από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα

Συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον «Καπετάνιο» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο κανένας»!