Ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να πάρουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κόντρα σε εκείνους του Λεβαδειακού, προκειμένου να «σφραγίσουν» την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως οι παίκτες του θα έχουν περισσότερο άγχος σε σχέση με τους Βοιωτούς, οι οποίοι έχουν και μαθηματικά σωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο τεχνικός του Πλατανιά:


Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:


«Εμείς αγωνιστικά δεν έχουμε σωθεί και ερχόμαστε από μία πάρα πολύ άσχημη αγωνιστική, ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Έχουμε έναν λόγο παραπάνω να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο τελευταία αγωνιστική να είμαστε τεντωμένοι. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε καλά».


Για τον αντίπαλο:

«Εμείς θα έχουμε και το βάρος του αποτελέσματος, παίζοντας με μία ομάδα έμπειρη που είναι χρόνια στην Α' Εθνική, με καλούς παίκτες, έμπειρους και πρέπει να είμαστε πολύ καλά εμείς. Να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την απόδοση της περασμένης Κυριακής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»