Να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται για απουσίες του Αστέρα Τρίπολης και να συγκεντρωθούν στις προπονήσεις για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής ζητά από τους παίκτες του στον Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

«Τώρα που κρατάμε την τύχη στα… πόδια μας, δεν πρέπει με τίποτα να μην κλωτσήσουμε. Προσοχή, συγκέντρωση πάθος και αφομοίωση», είναι κάποια από τα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου.

«Μην ακούτε για απουσίες και χαλαρότητα. Κανένα παιχνίδια δεν κερδίζεται στα λόγια. Μην πέφτετε στην παγίδα. Εμείς τη δουλειά μας», αναφέρει επίσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: Άρης