Μπορεί να παίξει ως βασικός ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο αυριανό παιχνίδι (22:00) της Άρσεναλ με την Νάπολι για τους «8» του Europa League, όπως δήλωσε ο Ουνάι Έμερι στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, ενώ ο Λοράν Κοσιελνί και ο Γκρανίτ Τσάκα είναι αμφίβολοι.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός από την Γκαμπόν είναι άρρωστος και αυτό τον οδήγησε στο να αγωνιστεί ως αλλαγή στα δύο προηγούμενα ματς της ομάδας του, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες είναι τραυματίες με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει: «Έχει ένα μικρό πρόβλημα και παίρνει αντιβίωση επειδή είναι άρρωστος (ο Ομπαμεγιάνγκ). Για αυτόν τον λόγο μπήκε ως αλλαγή στα δύο προηγούμενα ματς. Είναι καλύτερα και μπορεί να ξεκινήσει αύριο. Για τον Κοσιελνί και τον Τσάκα θα ξέρουμε αύριο, έχουν βελτιωθεί και προπονήθηκαν μαζί μας σήμερα».

Επιπλέον, ο 47χρονος προπονητής μίλησε και για τη Νάπολι, λέγοντας πως αγωνίζεται πολύ καλά: «Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Νάπολι έχει μεγάλη ιστορία, όπως και εμείς. Παίζουν πολύ καλά. Ξέρω πως πρόκειται να είναι αρκετά δύσκολο για εμάς. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς σε δύο ματς. Πιστεύω πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι κορυφαίος, έχει εμπειρία σε όλες τις χώρες και η καριέρα του ως προπονητή είναι φοβερή».

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο το οποίο ακολουθείται κατά γράμμα»

Τρελαμένος ο Κούτρας με τον Ταμπόρδα: «Δεν υπάρχει το πάθος του, είναι συγκλονιστικός»