Το ξέσπασμα του πάντα ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη της ομάδας, Αντόνιο Ντε Λαουρέντις, προκάλεσε η εμφάνιση της Νάπολι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η ήττα με 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» κατηγόρησε τους παίκτες ότι φοβήθηκαν στην όψη των διάσημων ποδοσφαιριστών των «μερένχες» και ξεχώρισε μόνο τον Ινσίνιε.

«Από τους παίκτες έλειψε το θάρρος που έχει ο κάθε Ναπολιτάνος. Ο μόνος που έδειξε ότι είναι Ναπολιτάνος ήταν ο Ινσίνιε, που σκόραρε ένα σπουδαίο γκολ. Οι άλλοι απλά δεν υπήρχαν. Έδειχναν παραδομένοι στους φημισμένους παίκτες της Ρεάλ, που δεν έπαιξαν καν καλά.

Η ανεπάρκειά μας σημαίνει ότι πήγαμε καλά, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί πέντε ή έξι γκολ. Στο δεύτερο ματς το γήπεδο θα είναι καζάνι, αλλά αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει εκεί, μάλλον πάλι θα καταρρεύσουμε», είπε ο πρόεδρος της ομάδας.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε άμεσα από τους παίκτες διά στόματος του Πέπε Ρέινα: «Δεν έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι από τον Οκτώβριο, αλλά τότε δεν μιλούσε», είπε ο Ισπανός γκολκίπερ και μάλλον αναμένονται και άλλα επεισόδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube