Σχεδόν δύο μήνες μετά το Μουντιάλ, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έσπασε τη σιωπή του και απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής τραγουδούσε ένα σύνθημα για τον Γάλλο φορ στα αποδυτήρια, ενώ στα επινίκια κρατούσε μια κούκλα με τη μορφή του μεγάλου χαμένου του τελικού.

Ο «Ντίμπου» πάντως αρνείται τα πάντα. «Μου πέταξαν μια κούκλα, την κράτησα για δύο λεπτά και την πέταξα. Πώς μπορώ εγώ να κοροϊδέψω τον Εμπαπέ; Αυτός μου έβαλε τέσσερα γκολ! Τέσσερα γκολ σε τελικό! Μάλλον αυτός θα θεωρεί πως είμαι το… παιχνιδάκι του. Έχω μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του», τόνισε.

Όσο για το σύνθημα; «Είναι κάτι που γίνεται στα αποδυτήρια, δεν έπρεπε να βγει ποτέ προς τα έξω. Και οι Γάλλοι όταν μας κέρδισαν το 2019 τραγουδούσαν για τον Μέσι στα αποδυτήρια. Αν κερδίσει κάποιος τη Βραζιλία, τραγουδά για τον Νεϊμάρ. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μεγάλοι παίκτες. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Εμπαπέ», ξεκαθάρισε.

Τέλος, για αυτά που είπε στον φορ της Παρί στο φινάλε του τελικού τόνισε: «Του είπα πως ήταν χαρά μου που έπαιξα απέναντί του και πως παραλίγο να μας κέρδιζε μόνος του. Μου επιβεβαίωσε πως είναι μοναδικό ταλέντο. Όταν αποσυρθεί ο Μέσι, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσει πολλές φορές την Χρυσή Μπάλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Μέσι ξεπερνά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βλέποντας μπάλα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Παρέδες για Μέσι: «Είχε αποφασίσει ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή»

Ντι Μαρία: «Για μένα το Μουντιάλ τελείωσε όταν η Αργεντινή νίκησε την Αγγλία»

Καταγγελία της Νορβηγίας εναντίον της FIFA λόγω Μπάλογκαν!

«Αποστολή εξετελέσθη»: O Πέδρο Πόρο παρέδωσε το μετάλλιο του Μουντιάλ στον παππού του

Ο Μέσι, οι Ισπανοί και οι Γάλλοι στην κορυφαία 11άδα του Μουντιάλ