Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου που διεξάγεται στον Βόλο είναι σε πλήρη εξέλιξη με μεγάλους Έλληνες αθλητές να συμμετέχουν.

Φυσικά, από αυτό το αθλητικό ραντεβού δεν μπορούσε λείπει και ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος αν και αγχώθηκε τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,66 -το αρχικό όριο που είχε θέσει- με την τρίτη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος αθλητής, ξεκίνησε νωθρά κάνοντας ένα κακό άλμα, ενώ στη δεύτερη προσπάθειά του αν και πήδηξε ψηλά δεν τοποθέτησε σωστά το κορμί του, ρίχνοντας τον πήχη. Η τρίτη φορά αποδείχθηκε και η... φαρμακερή, με τον ίδιο να πραγματοποιεί ένα πολύ καλό άλμα, περνώντας τα 5,66 και το πανηγύρισε εκδηλώνοντας την ανακούφισή του.


Η ανακούφιση του Καράλη:



Το άλμα του στα 5,80:




Η αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια στα 6,00 μέτρα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Τζένγκο συνέχισε την κυριαρχία της, πρωταθλητής και ο Πανταζής στον Βόλο

Σε... χαμηλές πτήσεις ο Καραλής, αλλά κατέκτησε τον έκτο σερί πανελλήνιο τίτλο

Κατέκτησαν μαζί την κορυφή των 100 μ. και μοιράστηκαν το χρυσό οι Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου

Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26: Διατήρησαν τους τίτλους τους Αναγνωστοπούλου, Γεννίκης και Κορένεβα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Χάλκινος ο Μουμούρης στο τριπλούν

Κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Ελ Γκερούζ στο ένα μίλι ο Κερ

Η νέα μεγάλη ελπίδα των 400μ.: Ποια έχει το πανελλήνιο ρεκόρ και τι χρειάζεται η 17χρονη Ιακωβάκη για να το απειλήσει!

Χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελένη Ιακωβάκη με ασύλληπτο 52.38 και διπλό πανελλήνιο ρεκόρ!

Καραλής: «Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και αποθεραπεία - Μεγάλος στόχος μου το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»

Έμεινε τέταρτος στο Λονδίνο ο Καραλής - Νικητής ο Κέντρικς, εγκατέλειψε ο Ντουμπλάντις