Από τον Νοέμβριο του 2022 είχε να παίξει η μπάλα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που επέστρεψε, επιτέλους, στη δράση στο εντός έδρας 0-0 της Βέιλε με την Αάρχους.

Ο Έλληνας εξτρέμ είχε υποστεί ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο αλλά ξεπέρασε τον σοβαρότατο τραυματισμό του και αγωνίστηκε για 67 λεπτά.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες αλλά κέρδισε παρ' όλα αυτά τον τίτλο του MVP, με την επιστροφή του να δίνει ώθηση στον δανέζικο σύλλογο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκολάρα ο Μπιέλ, ασίστ ο Αντρέ Λουίζ αλλά ήττα για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους»

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή-Αποβολή και για Αλμέιδα

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!