Με τον καλύτερο τρόπο συνδύασε τη νίκη της Γαλλίας επί της Σενεγάλης ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο αρχηγός των «τρικολόρ» πέτυχε δύο γκολ στο 3-1 της ομάδας του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, έφτασε τα 58 τέρματα με το εθνόσημο και ξεπέρασε τον Ολιβιέ Ζιρού, ανεβαίνοντας μόνος στην κορυφή της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής Γαλλίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 27χρονος επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

«Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε, αλλά είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς μια διοργάνωση με νίκη. Το σημαντικότερο είναι οι τρεις βαθμοί και το ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά από ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά.

Ο Εμπαπέ ρωτήθηκε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, απαντώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

«Αν έπρεπε να απαντώ σε όλους όσοι με επικρίνουν, θα έπαιζα μέχρι τα 80 μου χρόνια. Στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχουν γνώμες. Εγώ προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα και στη δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»

«Ευκαιρία, όχι υποχρέωση»: Ο Ινφαντίνο υπερασπίζεται το νέο επενδυτικό σχέδιο της FIFA