Δημοσιεύματα από την Ρουμανία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κλοντ Ντιελνά. Ο 29χρονος μέσος αγωνίζεται δανεικός στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και ανήκει στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, στην οποία όμως δεν υπολογίζεται.

«Το πιο πιθανό είναι πως θα αποχωρήσει και ο Κλοντ Ντιελνά, για τον οποίο ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ και ο ΑΠΟΕΛ την στιγμή που η Ντιναμό δεν μπορεί να “χτυπήσει” τις προσφορές τους»,
αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της prosport.ro.

O Nτιελνά είχε περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να γράψει ούτε συμμετοχή. Είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 και παραχωρήθηκε άμεσα δανεικός στη Σεντάν ενώ την επόμενη χρονιά και πάλι με την μορφή δανεισμού έπαιξε στην Αζαξιό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι

Καστορίνα: «Είμαστε δίπλα στον Λουτσέσκου και τον πατέρα του - Ισορροπημένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Μπενίτεθ: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία - Εύχομαι τα καλύτερα στον Λουτσέσκου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Αθανασίου: «Μπορούσε να ''κλέψει'' το ματς ο Παναθηναϊκός - Η καλύτερη ανασταλτική του λειτουργία φέτος στην Τούμπα»

Έφυγε τρέχοντας από το γήπεδο ο Λουτσέσκου - Αναχωρεί εσπευσμένα για Βουκουρέστι λόγω του πατέρα του

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός έγινε… ρυθμιστής του τίτλου και φρέναρε τον ΠΑΟΚ!

Παπαδόπουλος: «Και σε εμάς αν γινόταν ό,τι συνέβη στο ακυρωθέν γκολ του Άρη, σίγουρα θα διαμαρτυρόμασταν»

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας για Καραϊσκάκη με μηχανοκίνητη πορεία

ΠΑΕ Άρης: «Οι λέξεις ''ντροπή'' και ''ξεφτίλα'' έχουν χάσει πια τη σημασία τους - Κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Έκπληξη από τον Νίκολιτς στην ενδεκάδα της ΑΕΚ!