Μία δυσάρεστη είδηση έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία και αφορά άμεσα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Ο Σόουζα Σίντρα είναι ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να φέρει πίσω στα «λιοντάρια» κάποιους παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα μετά την επίθεση που δέχθηκαν από εξαγριωμένους οπαδούς.
Ένας από αυτούς είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο έχει συμφωνήσει η πειραϊκή ΠΑΕ για να τεθεί σύντομα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
«Η θέση των Μπρούνο Φερνάντες και Ποντένσε είναι στη Σπόρτινγκ. Είναι παιδιά μας και πάντα καλοδεχούμενα», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ, ο οποίος ανέφερε τα δύο ονόματα σε αντίθεση με τον Ζέλσον που «γλυκοκοιτάζει» η Λίβερπουλ.