Πισωγύρισμα, φαίνεται πως υπάρχει με τη μεταγραφή του Ρινάλντι στον Παναθηναϊκό, αφού υπήρξε νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, οι Αρχεντίνος καθυστερούν το θέμα του Ρινάλντι, αφού θέλουν να έχουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος από την μετακίνηση του παίκτη.

Η ομάδα της Αργεντινής, έχει απαιτήσεις που φτάνουν τις 300.000 ευρώ, ενώ επιμένει στο να γίνει η εξόφληση του ποσού άμεσα, με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να εξοφλήσει το ποσό σε δώσεις.

Όπως είναι απολύτως κατανοητό, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί κάτω από αυτούς τους όρους, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ωστόσο, να επιμένει και να πιέζει όσο μπορεί από τη μεριά του.

Πάντως, όσο καθυστερεί η όλη ιστορία, τα πράγματα περιπλέκονται, με τους πράσινους να εξετάζουν τις όποιες εναλλακτικές, μόνο όταν και αν ναυαγήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τελικά εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης τερματοφύλακα. Ο Βραζιλιάνος Μπουσάτο, δοκιμάζεται από τους «πράσινους», αλλά μάλλον ο Παναθηναϊκός και εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, θα κοιτάξει και για τερματοφύλακα.

Οι «πράσινοι» θέλουν γκολκίπερ σε καλή ηλικία και φυσικά να είναι «ψημένος» για να αποτελεί λύση πίσω από τον Στιλ, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει πειστεί από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν προτάσεις για πώληση του Αμπέντ. Ο Αλγερινός δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον παίκτη να «ψάχνεται» για να φύγει και τους «πράσινους» να τον έχουν ενημερώσει, ότι περιμένουν προτάσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κλωναρίδη, φαίνεται πως ο παίκτης δεν θα πειστεί να μείνει. Ο Κλωναρίδης δεν έδειξε διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, παρόλο που επέμειναν αρχικά στο να τον πείσουν να αλλάξει θέση, δεν θα επιμείνουν, αφού ο Κλωναρίδης έχει πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου