Το ποσό των 400.000 ευρώ αξιώνει η Άλκμααρ για να δώσει τη συγκατάθεσή της για την μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την ολλανδική ομάδα για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 25χρονος μέσος να γίνει ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά πρέπει να πειστεί και η Άλκμααρ με το αντίστοιχο αντίτιμο.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πολύ τον Φάλκενμπουργκ και στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά θα αποκτηθεί.

Παράλληλα, οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Χάκαν Μιλντ, επιβεβαιώνουν την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στο «τριφύλλι».

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου εν όψει της επόμενης σεζόν (με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ).

«Ο Μάρκους θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και πάλι στο εξωτερικό. Το καταλαβαίνω απόλυτα», δήλωσε ο παράγοντας της του σουηδικού συλλόγου, παραδεχόμενος πως έχασε τον 27χρονο παίκτη.

Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του Βαγγέλη Μόρα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να κλείσει άμεσα την μεταγραφή του 32χρονου στόπερ και μέχρι αύριο να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Βερόνα. Επίσης την ερχόμενη εβδομάδα θα τελειώσει θετικά και η υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή, ο οποίος προτιμάει τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη