Ενίσχυση με τον 33χρονο στόπερ, Κάσπαρς Γκοργκς, για τον Εργοτέλη.

Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται από τους ανθρώπους της ομάδας στην Κρήτη εντός της ημέρας και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Πρόκειται για παίκτη που έχει 66 συμμετοχές με την εθνική Λετονίας, τις οποίες έχει συνδυάσει με πέντε γκολ και μέχρι πρότινος άνηκε στην Κόλτσεστερ.

Είναι σε καλή κατάσταση, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, που έδωσε παιχνίδι με τον αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί την Τετάρτη στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Super League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος για Βαρδινογιάννη: «Ντόμπρος, ωραίος άνθρωπος - Ευτυχής που τον γνώρισα από κοντά»

«Θα μπορούσα να γράψω άλλο ένα βιβλίο»: Ο «Καπετάνιος» μέσα από τις αφηγήσεις του Μανώλη Σαριδάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ΕΠΟ για Βαρδινογιάννη: «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το εθνικό μας ποδόσφαιρο φέρει το όνομά του»

«Ζούσα μέρα-νύχτα στη Λεωφόρο»: Το κουμπούρι, η Θύρα 13 και οι μεταγραφές στην τελευταία συνέντευξη του «Καπετάνιου»!

Αίτημα για ενός λεπτού σιγή από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα

Συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον «Καπετάνιο» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αγάπησε τον Παναθηναϊκό όσο κανένας»!

Ηρακλής: Χωρίς Κουκ και κόντρα στην Καρδίτσα

Νικολογιάννης για Βαρδινογιάννη: «Έκανε τον Παναθηναϊκό… Panathinaikos»

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Σούπερ Λίγκας για τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θυμάται τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Γάβγιζε, αλλά δεν δάγκωνε»!