Οι «πράσινοι», έφαγαν και τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερώσει από την Τετάρτη για το δείπνο που είχε παραθέσει στην ομάδα κι έτσι, άπαντες έδωσαν το «παρών» στο εστιατόριο που επέλεξε ο πρόεδρος του συλλόγου, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων.

Οι ποδοσφαιριστές, κατέφθαναν σε ζευγάρια έχοντας νωρίτερα αποχωρήσει από το «Απήλιον» όπου είχαν διπλή προπόνηση, ενώ το «παρών» έδωσαν και όλοι οι νεαροί επαγγελματίες.

Από πλευράς τεχνικού επιτελείου, οι Δημήτρης Σαραβάκος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου βρέθηκαν κανονικά στο δείπνο.

Αυτό, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με πολλή κουβέντα για αγωνιστικά και μη θέματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός