Άσχημα μαντάτα για τον Ιγκόρ Τούντορ από το μέτωπο του τραυματισμού του Μάριν Λέοβατς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Παρασκευή, οι οποίες έδειξαν πως υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δεξί προσαγωγό. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Από εκεί και πάρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Λέσβου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Όσον αφορά τους Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτη Γλύκο, για ακόμη μία μέρα συνέχισαν σε ανοδικούς ρυθμούς, με τον πρώτο να βγάζει μεγάλο μέρος της προπόνησης και τον διεθνή τερματοφύλακας να μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Βέροια στην Τούμπα, από την οποία θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Γιώργος Τζαβέλλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι διασυρμός - Δεν έχασε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, η Καλαμάτα τον νίκησε κατά κράτος»!

Διαμαντόπουλος: «Εξαιρετική η Καλαμάτα, βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο - Να δούμε τι αντέχει ο Λίσι στον ΠΑΟΚ»

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν τους παίκτες που πήγαν να τους χειροκροτήσουν στην Τούμπα!

Το μεγάλο «μπαμ» της Καλαμάτας άφησε 4ο τον ΠΑΟΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Γιούχα στην Τούμπα μετά την ήττα-σοκ του ΠΑΟΚ, χειροκρότησαν την Καλαμάτα οι οπαδοί του Δικεφάλου!

Πρώτη φορά στην ιστορία της η Καλαμάτα νικά τον ΠΑΟΚ και θριαμβεύει στην Τούμπα!

Η Καλαμάτα έσπασε το εντός έδρας αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από 1,5 χρόνο και… θύμισε ΠΑΣ και Ατρόμητο!

Μαύρη Θύελλα στην Τούμπα, ιστορική 3άρα της Καλαμάτας στον ΠΑΟΚ!

Αποβολή Τσιφτσή στο ΠΑΟΚ-Καλαμάτα - Ξεμένει από τερματοφύλακες ο «δικέφαλος» ενόψει Ηρακλή

ΠΑΟΚ και Καλαμάτα τίμησαν τη μνήμη των 6 αδικοχαμένων οπαδών του δυστυχήματος των Τεμπών

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.