Δεν έφτανε η ισοφάριση στις καθυστερήσεις και η απώλεια της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο, ο Πανιώνιος θα χρειαστεί να πορευτεί για τουλάχιστον ένα μήνα χωρίς τον Γιώργο Μανθάτη.

Ο 21χρονος μέσος, αγωνίστηκε για μισή ώρα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη και αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα.

Ο κ. Δάρας, διαπίστωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί κάταγμα στον πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Του τοποθέτησε γύψο και το διάστημα της απουσίας του από την δράση υπολογίζεται κοντά στον ένα μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»