Και ο λόγος, το «βαρβάτο» γαλακτομπούρεκο, η κρέμα και η θρυλική βολιώτικη πάστα φούρνου.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ένα πρωινό Σαββάτου στο γαλακτοζαχαροπλαστείο Κυψέλη στο Βόλο
Και ο λόγος, το «βαρβάτο» γαλακτομπούρεκο, η κρέμα και η θρυλική βολιώτικη πάστα φούρνου.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ένα πρωινό Σαββάτου στο γαλακτοζαχαροπλαστείο Κυψέλη στο Βόλο