Δεύτερο χουνέρι στην Τότεναμ -με το οποίο τερμάτισε οριστικά πλέον τα ευρωπαϊκά της όνειρα- έκανε η Γάνδη.

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι Βέλγοι αποδείχθηκαν παλικάρια στο «Γουέμπλεϊ» και αποσπώντας ισοπαλία-χρυσάφι (2-2) πέταξαν εκτός Europa League τους Λονδρέζους.

Παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Ποκετίνο -με τον Έρικσεν να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να τελειώνει άψογα τη φάση στο 10’- όλα στράβωσαν στη συνέχεια.

Πρώτα λοιπόν ο Κέιν σκόραρε στη… λάθος εστία (20’) αναγκάζοντας την ομάδα του να τρέχει και να μη φτάνει. Και λίγο πριν το ημίχρονο (40’) ο Άλι μετέτρεψε σε βουνό την προσπάθειά της να προκριθεί, κάνοντας εγκληματικό τάκλιν στον Ντεγέγκερε και βλέποντας απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έστω κι έτσι βέβαια τα «σπιρούνια» το πάλεψαν. Βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν, όταν ο Γουανιάμα τελείωσε όμορφο συνδυασμό στο 61’. Ενώ είχαν εξαπολύσει ωστόσο την τελική τους επίθεση, ήρθε μια… αντεπίθεση των Βέλγων στο 82’ -και ένα κοντινό πλασέ του Περμπέ έπειτα από κόντρα- για να υπογράψει τον αποκλεισμό της Τότεναμ.

Αυτόν που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους εκδρομείς των φιλοξενούμενων στο «Γουέμπλεϊ» και παράλληλα αφαίρεσε ένα μεγάλο όνομα από τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην κλήρωση για τους «16» του Europa League.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube