Παίκτης του Ηλυσιακού είναι και επίσημα ο Τσέικχ Μποντζ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.), ο οποίος είναι… μετρ στα κοψίματα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα.

Την περσινή χρονιά, ο απόφοιτος του Σινσινάτι είχε κατά μέσο όρο 5,1 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,6 τάπες σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Cheikh Mbodj (Τσέικχ Μποντζ). Ο Σενεγαλέζος σέντερ (26 χρ., 2.08 μ.) αποτελεί προσωπική επιλογή και ανακάλυψη του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος εκτίμησε τα απίστευτα αθλητικά προσόντα του απόφοιτου του Σινσινάτι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 20’ συμμετοχής κατά μέσο όρο ο Μποντζ είχε 2,6 κοψίματα μ.ό. ενώ σκόραρε 5,1 π. και μάζευε 4,7 ριμπάουντ.

Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό παίκτη, με εξαιρετική σωματοδομή, ο οποίος θα αποτελέσει “φόβητρο” κάτω από το καλάθι του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης, κάνοντας πράξη, άμεσα, την επιθυμία του Έλληνα κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο, διάρκειας ενός έτους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, με στόχο να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για μία ακόμη σεζόν
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube