Ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του ανακαινισμένου γηπέδου στην Εδέσσης, που αποτελεί «κόσμημα» για την πόλη του Αιγάλεω.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής περιλάμβαναν όλες τις αναγκαίες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέους τύπου LED, την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς και την ανακαίνιση των εξεδρών.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος.



«Είναι μια μέρα μεγάλης χαρά και ικανοποίησης για όλους μας, καθώς αποδίδουμε και επίσημα ένα γήπεδο σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ρίξαμε πολύ μεγάλο βάρος στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα να διεκδικούμε και να στηρίζουμε εμπράκτως έργα που αλλάζουν την εικόνα του Αιγάλεω» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας