Μεγάλος θαυμαστής του Παραολυμπιονίκη Διονύση Μιχαλεντζάκη είναι ο Αναστάσιος Αναγνώστου, που περπάτησε 30 χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει τον κολυμβητή και να τον συγχαρεί για την διάκριση του και την κατάκτηση του μεταλλίου. Ο 78χρονος άντρας παρακολουθούσε όλη την πορεία και την προετοιμασία του Παραολυμπιονίκη ενώ έδινε το παρών σε πολλές από τις προπονήσεις του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δώσει την υπόσχεση, πως στην περίπτωση που ο Μιχαλεντζάκης επιστρέψει από το Ρίο με κάποιο μετάλλιο, θα πάει με τα πόδια να τον δει και να τον συγχαρεί.

Έτσι, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο 72χρονος έκανε πράξη την υπόσχεση του και περπάτησε 30 χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι του αθλητή για να του εκφράσει από κοντά την συγκίνηση του αλλά και τα συγχαρητήρια του.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις