Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Ελλάδας επανέρχεται η περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα.

Πρόκειται για τον Κολομβιανό αριστεροπόδαρο στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είχε απασχολήσει πέρσι τους «ερυθρόλευκους» και τελικά εκείνοι προχώρησαν στην απόκτηση του Ντα Κόστα.

Την ίδια ώρα το δημοσίευμα αναφέρει πως ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί για την ίδια θέση είναι ο Τόνι Σούντζιτς. Η περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού της Στουτγκάρδης (19 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος) μοιάζει εφικτή σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με του Μπαλάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»