Έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» στόπερ παρουσιάζεται να έχει προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται σε ΜΜΕ της Τσεχίας, μια απ’ τις εκδοχές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Τόμας Χούμπσμαν είναι ο «δικέφαλος του Βορρά».

Το συμβόλαιο του 32χρονου στόπερ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ λήγει το καλοκαίρι και μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα (κατά τη διάρκεια των οποίων πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο UEFA) ετοιμάζεται ν’ αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν, είτε θα μετακινηθεί στη Γιάμπλονετς, είτε στον ΠΑΟΚ (με τον οποίο ο μάνατζέρ του, Νταβίντ Νεχόντα, δήλωσε ότι βρίσκεται σε επαφές).

Κάτι που εφόσον ισχύει και έχει αίσιο τέλος, θα φέρει στην Ελλάδα έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, που μετρά 164 συμμετοχές (και 4 γκολ) με τη φανέλα της Σαχτάρ, ενώ έχει 58 συμμετοχές (και παρουσία σε δυο Euro) με την εθνική ομάδα της Τσεχίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»