Τον έναν χρόνο παρουσίας στο Hall of Fame συμπληρώνει σήμερα ο Νίκος Γκάλης.

Η ΚΑΕ Άρης με ένα μήνυμά της στα social media αναφέρθηκε σε αυτό...

«Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Νίκος Γκάλης βίωσε την υπέρτατη τιμή που μπορεί να απονεμηθεί σε έναν αθλητή του μπάσκετ.
Στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους εντάχθηκε στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2017, μετά από μια λαμπερή τελετή που έγινε στο «Symphony Hall» του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.
Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών πέρασε στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ δίπλα σε ιερά τέρατα του αθλήματος, ενώ ο λόγος που εκφώνησε όταν ανέβηκε στο βήμα ήταν συγκλονιστικός, προκαλώντας συγκίνηση και κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.
Στο βήμα τον συνόδεψε ο μεγάλος του αντίπαλος στις αξέχαστες αναμετρήσεις του ΑΡΗ με την Tracer Milano, Bob McAdoo», έγραψε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραηλινό ΜΜΕ: «Φαβορί για τον Τουμπέλις ο Ολυμπιακός»

Μίλιτσιτς: «Παίξαμε με επιθετικότητα και ένταση, είχαμε το... μάτι της τίγρης»

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια ομάδα να εκτελεί 20 βολές στο πρώτο μέρος»

Ο Άρης Betsson επιβίωσε στο θρίλερ με την ΑΕΚ και η πρόκριση θα κριθεί στα Άνω Λιόσια!

Όμορφη κίνηση από τον Λεσόρ: Χάρισε τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού

Ζιάγκος: «Αφήσαμε το αποτύπωμά μας στην πρώτη μας χρονιά στην κορυφαία κατηγορία»

Αταμάν: «Όλοι ξέρουν τη Μύκονο σαν τουριστικό προορισμό, τώρα θα ξέρουν πως υπάρχει και ομάδα μπάσκετ»

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά της Stoiximan GBL και η ημερομηνία του πρώτου ματς

Γκάζωσε στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με την πρόκριση από τη Μύκονο ο Παναθηναϊκός

Άρης Betsson-ΑΕΚ: Με Μήτρου-Λονγκ οι Θεσσαλονικείς, εκτός ο Κατσίβελης για την Ένωση

TAGS: Άρης